Terrazzo vloeren Apeldoorn

U wilt uw huis of pand laten voorzien van een mooie terrazzo vloer? Dan bent u bij Toni Vloeren aan juiste adres. Wij zijn al meer dan twintig jaar de vakman in het leveren en leggen van terrazzo vloeren in Apeldoorn en omgeving. Het leggen van een Terrazzo vloer is echt vakwerk en kunt u het beste laten uitvoeren door een ervaren professional. Wanneer u de terrazzo vloer laat leggen door Toni Vloeren Apeldoorn, dan weet u zeker dat u een vloer krijgt van topkwaliteit waar jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Omdat wij al zo’n lange tijd actief zijn in natuursteen en terrazzo vloeren kunnen wij de materialen tegen een zeer gunstige prijs inkopen en dus ook tegen een zeer schappelijke prijs aan u leveren. U kunt bij Toni Vloeren Apeldoorn terecht voor terrazzo vloeren binnen en voor buiten.

Naast terrazzo vloeren kunt u bij ons ook terecht voor terrazzo aanrechtbladen op maat.

Terrazzo vloeren Apeldoorn – voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van terrazzo vloeren die door Toni Vloeren zijn gelegd:

Wat is Terrazzo?

Terrazzo (ook wel granito genoemd) is een vloerafwerking, bestaande uit marmerkorrels of korrels van ander materiaal die in al dan niet gekleurd cement of klei zijn gedrukt en na droging gepolijst. Terrazzo vloeren zijn verkrijgbaar in een zeer brede range kleuren en uitvoeringen. Het is erg stevig en wordt veel gebruikt in keukens en badkamers.

Kosten Terrazzo vloer

Terrazzo is enorm veelzijdig en het is dus moeilijk om een vaste prijs te noemen. Wanneer u de terrazzo vloer laat leggen door Toni Vloeren Apeldoorn dan weet u geval zeker dat u een vloer krijgt van zeer hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van terrazzo vloeren of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.