Ik ben een zelfstandige monteur met meer dan 20 jaar ervaring in het verwerken van natuursteen en granito (terrazzo). Mijn kracht is mijn vakmanschap en vertrouwen. Doordat ik zelfstandig werk, zijn alle lijnen kort en helder. Het leggen, monteren en leveren van natuurstenenvloeren, werkbladen, open haarden, ik kan alle projecten voor u realiseren en begeleiden. Door mijn jarenlange ervaring kan ik u, naast het leveren van vakwerk, ook bijstaan met goed onderbouwd advies. Hierdoor houd ik alles ik eigen hand en blijf ik de controle en verantwoordelijkheid houden voor het eindresultaat. Door mijn goede relaties in de natuursteen en terrazzo wereld kan ik ook voordelig materialen inkopen.

Zo kan ik al een granieten blad leveren vanaf € 150,- per m1 en granito / terrazzo vanaf € 240,- per m1.

De kracht ligt vooral in maatwerk. Alles in graniet kan gemaakt worden naar eigen ontwerp en maatvoering, zo lever ik nu ook wastafels in elke gewenst vorm en maat.

Neemt u gerust contact met mij op via de mail of per telefoon. Ik kan uw natuursteen-, terrazzo-  en granito-wensen verwezenlijken tegen een zeer scherpe prijs. En ik verzorg het complete traject, tot en met het deskundig monteren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…