Tegelwerk Apeldoorn

Ook voor al uw tegelwerk zit u goed bij Toni Vloeren Apeldoorn. Wij zorgen voor een professioneel gelegde tegelvloer of betegelde wand in badkamer, keuken, toilet, keuken, tuin of zwembad. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het uitvoeren van het meest uiteenlopende tegelwerk. Tegelzetten is echt vakwerk, kies daarom altijd voor een ervaren tegelzetter. Of het nu gaat om een kleine klus of het tegelwerk voor een hele grote ruimte, Toni Vloeren Apeldoorn zorgt altijd voor een goed en strak eindresultaat. Wij hebben een uitgebreid netwerk van tegelleveranciers, hierdoor kunnen we tegels in- en verkopen tegen een zeer gunstige prijs. Wij kunnen naast tegels ook vrijwel alle sanitair leveren en installeren. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk. Kortom, Toni Vloeren is uw vakman voor al uw tegelwerk.

Tegelwerk Apeldoorn – voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van door Toni Vloeren Apeldoorn uitgevoerd tegelwerk:

Bekijk meer voorbeelden van tegelwerk: tegelvloerenbadkamertoilet

Of het nu gaat om grote wandtegels in de keuken, een opvallend mozaïek in de badkamer, een mooie tegelvloer bij het zwembad of nieuwe vloertegels in het toilet, bij Toni Vloeren uit Apeldoorn weet u zeker dat de klus op vakkundige manier wordt geklaard.

Kosten tegels en tegelwerk

Wij hebben in de afgelopen jaren goede contacten opgebouwd met verschillende leveranciers van tegels en sanitair. Hierdoor kunnen wij direct inkopen tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast werken wij voor een bijzonder schappelijk tarief. Kortom, u krijgt het beste tegelwerk voor een zachte prijs. Wilt u precies weten wat de kosten zullen zijn van het tegelwerk in uw pand of woning? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waarom Toni – Vloeren Apeldoorn?

  • Ruim twintig jaar ervaring in tegelwerk
  • Vakkundige tegelzetter
  • Grote keuze in tegels (wandtegels, vloertegels, plavuizen, natuursteen tegels enz.) en sanitair
  • Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen voor uw tegelwerk? Neem dan gerust contact met ons op.